Web + Hosting + Domain


Искоритетете ја оваа неверојатна понуда.

Повеќе

Веб страница со хостинг и домен


Барате веб страница која не само што ќе изгледа добро, туку и ќе работи?

Повеќе

Регистрирај

Domain Немате име за вашата веб страницата? Ние вршиме регистрација на сите домашни (.MK), врвни (.COM .NET .ORG .BIZ) и интернационални (.CH .DE .AL .US) интернет домени.

Ви треба

Website? Дојдовте на вистинското место затоа што нашиот тим на креирање и развој на Веб технологии ќе ви помогне во подобрување на вашиот бизнис и зголемување на бројот на вашите корисници.

Media

Broadcast
Anet media broadcast ви овозможува аудио и видео емитување преку интернет. Емитувањето е достапно на сите уреди (PC, Laptop, Mobile) и социјални мрежи (Facebook).

Вести

Предупредување за вирусот Wanna Cry Ransomware

Wanna Cry Ransomware е тип на вирус што ги инфицира компјутерите, и не дозволува корисниците да имаат пристап до оперативниот систем или ги енкриптира (заклучува) сите податоци складирани во компјутерот. Вирусниот софтвер тогаш бара од корисникот да плати одредена сума на пари за декриптирање на податоците и повторен пристап до вашиот оперативен систем.

понеделник, 15 мај 2017

Референци

Zhurnal

http://www.zhurnal.mk

Корисници